WORKSHOPS


 

Wil jij een tof mini portretje maken? Van jezelf, of een dierbare? Leuk voor in je planner, of om in een gezellig lijstje te doen. Tijdens de workshop mini portretje maken van Pippa Knus ga je aan de slag met professionele materialen en leer je hoe je stap voor stap een portretje kunt maken.

Noëla van Design by Noëla zal demo's gaan geven met alles wat te maken heeft met de Cricut. Ze laat zien hoe makkelijk het bijvoorbeeld is om je eigen vinyl stickers, tabbladen of pocketpages te maken voor in je planners. Tevens beantwoord ze graag je vragen.

Anita zal demo's geven bij Stamps and Cards Ze is 1 van de designers van Elizabeth Craft Designs en zal laten zien wat je allemaal met en in je planner kan doen met o.a. de producten van Elizabeth Craft Designs. Nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje op haar blog voor meer foto's

Houd jij ook zo van plannen, maar weet je niet hoe je kunt beginnen? Of wil je meer dan alleen je afspraken noteren? Tijdens mijn workshop leer je alles over creatief plannen; wat kun je allemaal noteren, hoe kun je jouw pagina opleuken en op welke verschillende manieren kun je foto's integreren in jouw planner?

Different Colors - Ludiec is dit jaar weer aanwezig op het Passion For Planners in de Broodfabriek in Rijswijk met een groot assortiment aan stempels.
Laat je inspireren door Ludiec en volg een leuke workshop Stamps& Art Journaling
Zin in de workshop? Super leuk! Hieronder vind je alle info.

Kom jij ook een super gave workshop: lederen tas maken volgen tijdens de Passion for Planners beurs?

Van 6 tot 8 septermber 2019 staan wij, Ilse Kleijer en Charlene v.d. Vorst,
samen op de Passion for Planners beurs in Rijswijk.
Elke dag sluiten wij af met een gezamelijk workshop. Een feestje eigenlijk.....
Je kunt elke dag meedoen met onze Mini Planner Party!
Wil je nu zeker weten dat er een plekje voor je is aan tafel, geef je dan snel op....

Tijdens de Passion voor Planners geeft Femke een aantal make&takes en workshops per dag.

Het is zondag en je hebt alweer niet gedaan wat je wou doen. Je had nog wel zo'n gedegen to do lijst gemaakt in je planner! Je dacht echt dat je het deze week wél zou doen, je had het je heilig voorgenomen! Hoewel we best weten dat 1 lange to do lijst niet werkt voor de hele week, hebben...