STANDHOUDERS

Het overzicht van de aanwezige standhouders van Passion for Planners wordt wekelijks bijgewerkt, dus hou deze pagina goed in de gaten! 

CREACHICK

Creachick en ja natuurlijk ook Crearick zijn het 
weekend bij ons op de beurs voor een fantastische 
meet & greet, handtekeningen, een babbeltje of 
neem een kijkje in 1 van haar 
geweldige journals.LOVEDBYGABY


LovedbyGaby is natuurlijk ook van de partij 
met al hun spulletjes en workshop 
samenwerkingen met diverse andere.
DUTCH PLANNERS

Natuurlijk is ook Dutch Planners weer vertegenwoordigd 
voor al u vragen en inspiratie planners.
CALIME CREATE

Bij onze stand kun je onze iconische Doodle Stickers kopen. Deze kun je onder andere gebruiken in onze A5 Spiraal en/of Disc Journals, maar ze zijn ook zeker geschikt voor gebruik in andere planners. Daarnaast zullen wij verschillende accessoires voor onze Journals mee brengen. Washi tape, Doodle Vellum en Die Cuts in verschillende thema's, waaronder de feestdagen, zul je ook bij onze stand terugvinden. Ben je opzoek naar stickers of Die Cuts voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst, kom dan zeker even langs! En voor de Harry Potter fans onder ons, hebben wij ook nog een aantal producten die alleen op de beurs te verkrijgen zullen zijn (o.a. Die Cuts, Charms en Boekenleggers).

Wij staat altijd open voor persoonlijke bestellingen, dus schroom niet om op de beurs een praatje te komen maken als je op zoek bent naar iets specifieks. Stickers, Inserts en Die Cuts zijn een aantal voorbeelden van producten, die we op maat en gepersonaliseerd kunnen maken.

We zullen ook dagelijks 2 verschillende workshops verzorgen, klik hier


PIPPA KNUS


Mijn naam is Sanne. Illustrator en founder van Pippa Knus. Verder ben ik een vintage en kringloop liefhebber, gek op koffie en trotse mama van 2 poezenkindjes en 1 hondenvriendje. Wij wonen samen met vriendlief Jaap in een klein dorpje genaamd De Weere en heb daar een atelier aan huis.
Ik werk veel in opdracht voor zowel particulier als zakelijke klanten. Daarnaast heb ik een webshop met wat eigen producten waar zo nu en dan wat bij komt, zodat ik daarin lekker kan groeien, én geef ik workshops en (online) cursussen.
Op de beurs zal ik live kleine portretjes tekenen die de mensen in hun (bullet) journal of planner kunnen plakken. Ik ga dit keer helaas geen workshops geven, maar toffe stappenplannen maken.IK MET LIEFDE

Ik ben Ilse Kleijer, ben moeder van 3 totaal verschillende leuke jongens. Mijn studio is een voormalig fietsenhokje waar ik met veel plezier al mijn creatieve materialen heb uitgestald. Hier kan ik heerlijk werken, mooie pagina's maken, mijn workshops voorbereiden en filmpjes monteren.  In 2007 studeerde ik af als grafisch vormgever op het Lyceum in Zwolle. Ik werkte op in een drukkerij en een reclamebureau om vervolgens in 2012 voor mezelf te beginnen. Onder mijn eigen vlag verdiepte ik me in fotografie en maakte ik een aantal bruids- en gezinsreportages.

In 2016 ontdekte ik dat watercolor echt mijn passie is. Ik bedacht een naam die beter bij me paste dan machtig of ilsekleijer en combineerde mijn initialen (IK) met liefde. En in 2018 richtte ik dit platform op zodat ik jullie op een professionele en overzichtelijke manier kan blijven inspireren met online workshops en blog berichten.


CREA-STUDIO

Benieuwd naar ons assortiment?
Kom het dan in real life bij onze stand bekijken en shoppen!
Wij nemen uiteraard het gehele Miss Fancy Plans assortiment
mee, evenals alle andere handletter- en planproducten.
Denk aan (budget) travelers notebook producten, washi tapes,
stempels, scrapbook paper, stanzen en meer.
Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij ons.
En pssst, wij zijn nu al druk bezig met Passion for Planners
exclusives voor ons merk Miss Fancy Plans..
Interesse in gepersonaliseerde planner goodies,
kom dan zeker even langs om de opties te bespreken.
Wij zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging. Hopelijk tot ziens op de beurs! PLANNERLADIES

Planner ladies als bedrijf, is ontstaan uit vriendendiensten die steeds omvangrijker werden. Ik had een plannersleeve gemaakt voor mijn planner. Waarna een aantal mensen vroegen hoe ik dat gedaan had. Nadat ik de beschrijving had gedeeld, bleken mensen ook geïnteresseerd in het kopen van deze hoezen. Hoewel ik dat in het begin best eng vond, ben ik hierop ingegaan. Uit dit kleine begin is ons huidige bedrijf voortgevloeid. We richten ons met de shop met name op mensen die alles voor hun planner in één shop willen kopen. We bieden dus een heel divers aanbod van spullen. Van hoezen tot charmes en van planners tot stickers. Eigenlijk alles wat met planners te maken heeft, hebben we in huis of proberen we te verkrijgen. Heb je bepaalde verzoeken; bijvoorbeeld een specifieke maat hoes of een charm geheel naar jou wensen? Vraag het gerust, dat soort opdrachten vinden we extra leuk om te doen.

Wij proberen zoveel mogelijk spullen mee te nemen naar onze stand op Passion for Planners. Zo nemen we sowieso de stickers, washi tape en een aantal etuis mee. We proberen zoveel mogelijk andere voorraad mee te nemen natuurlijk, net zo lang tot de auto vol zit. Heb je speciale wensen of wil je een specifiek item eens in het echt bewonderen? Stuur ons even een berichtje, dan zorgen we dat we dat meenemen voor je.

Tevens geven we een tweetal workshops die vindt je hier


YIPPIE YIPPIE

Mijn naam is Bo Kanninga en ik woon in Zaandam met mijn ouders, 2 katten en lieve mopshondje Yip. Daar komt ook de naam Yippie Yippie vandaan. De naam Yippie brengt leuke herinneringen in mij naar boven. In Augustus 2018 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen in het maken van tassen en traveler's notebooks en lederwaren. Op mijn opleiding heb ik geleerd hoe je tassen ontwerpt en maakt en ben tijdens mijn opleiding met Yippie Yippie gestart.

Bij Yippie Yippie kan je handgemaakte lederen producten kopen. Van traveler's notebooks, etui's, pennenrollen tot een tas, maar je kunt bij mij ook leuke stickers en washitape vinden. Een traveler's notebook is een lederen omslag die je kunt gebruiken om boekjes in te doen. Ik die boekjes kun je je eigen creativiteit kwijt. Ik gebruikt mijn traveler's notebook bijvoorbeeld om al mijn mooie momenten te documenteren.

Je kunt mij op Etsy vinden waar je online mijn traveler's notebooks kunt kopen. Op mijn website kun je je eigen notebook samenstellen. Die ik dan persoonlijk voor je ga maken. 


DAFSNOTEBOOK

Ik geloof dat kleine dingen grote impact kunnen hebben op je dagelijks leven. Dat zoiets kleins als een sticker een glimlach op je gezicht kan toveren en je kunt steunen en motiveren daar waar jij het nodig hebt. En daarom sta ik iedere dag om 6:00 op om te tekenen, ontwerpen en de Dafs Notebook webwinkel te vullen met deze kleine geluksmomentjes, planner artikelen en mooie omslagen voor jou. Mijn naam is Daphne Heertjes, en ik ben de creatief ondernemer achter dafsnotebook.nl Ik zou het super leuk vinden als je even stopt bij de stand op de beurs. Tot snel!   


STAMPS AND CARDS

Uw hobby-speciaalzaak voor scrapbooking, mixedmedia, planners, workshops en meer...

FEMKE KOKKE

Mijn naam is Femke Kokke en ik ben een Mixed Media Scrapbooker. Ooit begon ik op 30x30 papier met scrappen, maar inmiddels scrap ik ook in Travelers Notebooks, mini-albums, art-journals en natuurlijk ook planners. Naast make&takes en (online) workshops ontwikkel ik ook mijn eigen producten onder de naam "Masterpiece". Deze producten bestaan voornamelijk uit stempelsets, maar ook uit papier, die-cuts, stencils en andere materialen die je kunt verwerken in je planner. Uiteraard hoop ik kennis met je te maken op mijn stand tijdens de Passion voor Planners! 


CRYSTAL HELDER

Believe and your halfway there.

​Mijn naam is Chayenne en dit is de eerste keer dat ik met Crystalhelder op een beurs sta. Wat kan je bij mijn kraam vinden? Er zullen leuke paperclips, charms, washi tape cards, boekenleggers en kaarten zijn. En misschien nog wel meer. ​ ​Na jaren lang plannen, op verschillende beurzen geweest te zijn. Heb ik eindelijk besloten om mijn dromen te volgen. Ik hoop dat je mijn producten net zo leuk vind. Kom je even kijken?


KRI-EET


Ben je al helemaal into handlettering dan is de stand van kri-eet een snoepwinkeltje voor jou. Naast de super handige handletterpakketten (waar je binnen tien minuten een mooi resultaat hebt) hebben we ook pennen ,tape , papier, stempeltjes , krijtjes etc. om prachtige teksten en kaarten te maken om je planners mee op te leuken.

Bijkomend voordeel: handletteren is heel mindfull.