STANDHOUDERS


LOVEDBYGABY


LovedbyGaby is natuurlijk ook van de partij 
met al hun spulletjes en workshop 
samenwerkingen met diverse andere.DUTCH PLANNERS

Natuurlijk is ook Dutch Planners weer vertegenwoordigd 
voor al u vragen en inspiratie planners.
CALIME CREATE

Calime Create is ontstaan in 2015, na een lange zoektocht naar simpele stickers die bij de BulletJournal-stijl paste. Als visueel-ingestelde chaoot zocht ik naar een manier om in één oogopslag te kunnen zien, wat ik in mijn agenda of to do lijst had staan. Door stickers op een functionele manier te gebruiken, gaf dat mijn hoofd rust en onthield ik beter wat er in mijn agenda stond. Maar aangezien ik geen stickers kon vinden die bij mijn stijl van plannen paste, ben ik ze zelf gaan ontwerpen. Tel daarbij op een oude printer die alleen zwart wit kan printen; en je hebt onze iconische Doodle Stickers die je zelf in kunt kleuren, en daardoor dus ook bij elke kleur of stijl in jouw planner passen.

Na veel verzoeken ben ik in 2016 begonnen met de verkoop van mijn stickers via Etsy. Inmiddels verkoop ik daar meer dan 200 producten. Naast stickers ontwerp ik onder anderen ook journals, en washi tape!

Op Passion for Planners kun je bij onze stand onze iconische Doodle Stickers kopen. Deze kun je onder andere gebruiken in onze A5 Spiraal en/of Disc Journals, maar ze zijn ook zeker geschikt voor gebruik in andere planners. Daarnaast zullen wij verschillende accessoires voor onze Journals mee brengen. Washi tape, Doodle Vellum en Die Cuts in verschillende thema's, waaronder de feestdagen, zul je ook bij onze stand terugvinden. Ben je opzoek naar stickers of Die Cuts voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst, kom dan zeker even langs! 

Wij staat altijd open voor persoonlijke bestellingen, dus schroom niet om op de beurs een praatje te komen maken als je op zoek bent naar iets specifieks. Stickers, Inserts en Die Cuts zijn een aantal voorbeelden van producten, die we op maat en gepersonaliseerd kunnen maken.

We zullen ook dagelijks verschillende workshops verzorgen.PLANNERLADIESYIPPIE YIPPIE

Hoi! Mijn naam is Bo, ik ben 21 jaar jong en ik woon bij mijn ouders in Zaandam. Tijdens mijn opleiding tassen maken en ontwerpen ben ik begonnen om mijn eigen bedrijf op te zetten. Ik maak allerlei verschillende soorten producten van leer. Denk hierbij niet alleen aan een travelers notebook, maar ook aan bijvoorbeeld een etui.

Tegenwoordig krijg ik veel de vraag om setjes te maken. Hoe leuk is het om een echt leren tas te hebben met een bijpassende notebook en etuis? Alles is uniek. Ik kan vaak maar één keer aan een bepaald soort leer komen. Dat maakt de tassen zo leuk. Een tas kan soms dan wel hetzelfde model hebben, maar in een ander soort leer is het weer een hele andere tas.

Op de Passion for Planner beurs kom ik vooral met een heel aantal notebooks, tassen en etuis. Ik heb er nu al zin in! Zie ik je daar?  LUCKY PLANS CO

Meer info volgt...

KIMYA VERPAKKINGEN

Wij hebben weer ons vertrouwde assortiment bij ons, nu een uitbreiding van het gummiapan assortiment naar 4 grote rekken en er komen hele leuke speciaal voor ons ontworpen stempels aan die we natuurlijk bij ons hebben.

We gaan aan de make en take tafel een project doen met de labelstansen van Vaessen en daarnaast gaan we spelen met poedertjes en water. We hebben ons assortiment brons mee onze scrap en bep pakketjes, waarmee je gemakkelijk een mooi boekje of project in elkaar kan zetten.DOE@DING

INFO VOLGT.....

LADY FALCON


INFO VOLGT......

MINKE'S KNUTSELTIJD

INFO VOLGT........
LUDIEC/DIFFERENT COLORS STAMPS

INFO VOLGT.....
CREASTUDIO

INFO VOLGT....