ONLINE EVENT

Op deze pagina vindt van alles standhouders en workshopgevers hun aanbieding of acties

van vrijdag 27 november 10.00 uur t/m zondag 29 november 18.00 uur


IK MET LIEFDE

Een grote mok met hot chocolate inclusief mini marshmallows, die al op zijn voordat ze het schuim hebben geraakt. Wintersokken, snowflakes, kerstboompjes everywhere. Winter is coming!! En ik heb er zin in!

Enigste wat je nog mist is wat inspiratie om heerlijk creatief bij je open haardje aan de slag te gaan. Gelukkig komen er weer een aantal super toffe online workshops aan!

Samen met Charlene ga ik weer creatief december door met journalyourdecember. Dit jaar inclusief online workshop in het Nederlands maar ook in het Engels. Je leest hier alle informatie en hoe je kunt opgeven voor de online workshop: IKmetliefde.nl/journalyourdecember

Jurnalised '21 opent op 12 november haar online deuren. Een jaar lang journallen, met als doel jouw jurnal in het online museum. Houd IKmetliefde in de gaten of kijk alvast op jurnalised.com

En last but not least Journal with us, deze - gratis - online workshop zit vol met inspiratie, maar ook met nieuws over nieuwe releases en sneaks naar nieuwe producten. Je leest hier hoe je je kunt opgeven: IKmetliefde.nl/journalwithus


LIEFS VAN LINDA

"Heb jij al die prachtige brushpennen in huis maar lukt het maar niet om er strakke sierletters van te maken? Of zou jij graag weten hoe dat brushletteren nu precies in zijn werk gaat? Dan is de brushletter workshop die Liefs van Linda geeft tijdens Passion for planners iets voor jou! In een livesessie van +/- 1 uur legt Linda de basisbeginselen uit van het brushletteren en kun je al jouw vragen stellen! Vrijdag t/m zondag zijn er per dag 3 tijdsloten (11.00 - 14.00 - 16.00) waarop de workshop gegeven wordt! De workshop is te boeken op liefsvanlinda.nl"

De link: https://www.liefsvanlinda.nl/product/2459754/online-brushletter-workshop-passion-for-planners-2020 


CHARLENE VAN DE LAAR

Nu de zomer helemaal achter ons ligt en de herfst te zien en te voelen is, betekent dat normaal gesproken ook dat de beurzen en workshops weer volop van start gaan.
Helaas is voor ons bepaald dat we nu extra veel thuis moeten zijn en blijven, maar dat betekent niet dat we er samen niet een heel mooi najaar, een gezellige winter en een fijne start van 2021 van kunnen maken. Ik ben er creatief gezien helemaal klaar voor! Wil je weten wat er allemaal op de agenda staat? 

De Online Journal Dag [28 november 2020]:
Een dag gevuld met 3 workshops die je online (live) kunt volgen. In de speciale Facebook groep heb je de mogelijkheid je resultaten te delen en natuurlijk ook vragen te stellen.
Dit is alweer de 4e editie van de Online Journal Dag en de vorige edities waren echt een feestje.
Wil je meer weten, of meedoen? Kijk dan op: 

Journal Your December:
Samen met Ilse (Ik met Liefde) gaan we de decembermaand weer gezellig vastleggen. Dit jaar hoort hier ook een online workshop bij die zowel in het Nederlands als in het Engels te volgen is.
Je leest hier alle informatie en hoe je jezelf kunt opgeven voor de online workshop:

Journal With Us:
Zoals ik al schreef, gaan we ook een creatief 2021 tegemoet. Een gratis online workshop met iedere maand een nieuw thema en volop inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Ook krijg je hier alle nieuwtjes te horen en laten we sneaks zien van nieuwe collecties.
Benieuwd naar de thema's van 2021 en hoe je jezelf op kunt geven? Kijk dan hier: