WORKSHOPS PLANNERLADIES

12-06-2019

Workshop: jou ideale week

Ken je dat? 

Het is zondag en je hebt alweer niet gedaan wat je wou doen. Je had nog wel zo'n gedegen to do lijst gemaakt in je planner! Je dacht echt dat je het deze week wél zou doen, je had het je heilig voorgenomen! Hoewel we best weten dat 1 lange to do lijst niet werkt voor de hele week, hebben we als mensen toch de neiging om dit wel als uitgangspunt punt te nemen in onze planning. Zolang het maar op papier staat, dan komt het wel voor elkaar.... toch? We vergeten vaak dat een dag maar 24 uur heeft en een uur maar 60 minuten.

In deze workshop leer je voor jou persoonlijk te bepalen hoe jou ideale week eruitziet. Een week met slaap, met leuke zaken en ruimte voor activiteiten van je to do lijst. Dit doen we aan de hand van een inventarisatie van je gemiddelde week, waarna we gaan puzzelen hoe jij jouw tijd het effectiefste kan indelen. Als bonus stippen we het 'onrealistische plannen' nog even aan, wat kan je hier concreet tegen doen?

Wij zorgen voor alles wat je voor deze 60-90 minuten durende workshop nodig hebt (boekje, pennen en uiteraard koekjes). Reserveer je plek vast via de link hieronder, dan ben je zeker van een plekje op het moment dat het jou uitkomt (kosten €15) benodigdheden. (Dit is exl toegang tot de beurs, hiervoor moet je een apart kaartje kopen)

Wanneer je tot aankoop overgaat word er géén fysiek product verzonden, wel een digitale bevestiging van deelname voor de door jou gekozen datum en tijd

Klik hier voor de directe linkWorkshop Je brein op papier

Alweer wat vergeten te regelen? 

Opnieuw wakker gelegen van alles wat je nog moet doen? Hou je wel (of niet) een planner bij, maar lijkt het toch alsof je hoofd overvol zit en je van alles vergeet? Dan is het handig om 'je brein op papier' te zetten.

Gedurende deze workshop gaan we aan de slag met alle punten die door je hoofd zwerven, maar nog geen vast plekje hebben gevonden in je planner/notitieboekje/app. We gaan door middel van een gestructureerde braindump al die losse punten proberen te verzamelen, zodat je ze daarna -met behulp van een concreet stappenplan- kan aanpakken. Daarna gaan we een aantal punten tot in detail uitwerken en verder krijg je handvatten om thuis verder te gaan.

Als fulltime (psychologie)student en zzp-er ervaar ik vaak genoeg chaos in mijn hoofd en dus weet ik uit ervaring hoe fijn het kan zijn om die grip op je leven terug te krijgen. Na deze workshop ben je in staat om bij momenten van chaos je brein op papier te zetten en concreet stappen te zetten om weer grip te krijgen op je leven (en wie weet wel beter te slapen!).

Je krijgt van ons een boekje om mee te werken. Wij zorgen voor pennen en alle andere zaken die je nodig hebt (onder andere koekjes).

De workshop kost €15, inclusief boekje en een beetje meer ruimte in je hoofd. (Dit is excl. toegang tot de beurs, hiervoor moet je een apart kaartje kopen)

Wanneer je tot aankoop overgaat wordt er géén fysiek product verzonden, wel een digitale bevestiging van deelname voor de door jou gekozen datum en tijd die je via deze link kan kiezen.