WORKSHOPS MARSHA VALK

12-06-2019

Workshop 'Maak je eigen insert met de Gelli Arts® gel printing plate'

Tijdens deze workshop ga je aan de aan de slag met een Gelli Arts® gel printing plate en collage. Je monoprint een unieke, kleurrijke insert voor je Travelers notebook of pagina's voor je planner (tot A5 formaat) met behulp van acrylverf, stencils, texture plates en mark making gereedschap.

Tijden:

Vrijdag 6 september: 10.30-11.30 en 12.00-13.00 uur

Zondag 8 september: 10.30-11.30 en 12.00-13.00 uur

Duur: 1 uur

Inschrijven kan hier 

Kosten: €10,00

Materialen: alle benodigde materialen zijn aanwezig, je hoeft niets mee te nemen.Workshop 'Mixed Media Art Journaling met de Geli Arts® gel printing plate'

Tijdens deze workshop ga je aan de aan de slag met een Gelli Arts® gel printing plate en handletteren. Je gaat aan de slag met acrylverf, stencils, texture plates, mark making gereedschap, stempels en markers. Met behulp van de maskeertechniek monoprint je minimaal twee mixed media pagina's of dashboards voor je planner (tot A5 formaat) die je gaat voorzien van een woord of tekst.

Tijden:

Vrijdag 6 september: 14.00-15.00 en 15.30-16.30 uur

Zondag 8 september:14.00-15.00 en 15.30-16.30 uur

Duur: 1 uur

Inschrijven kan hier 

Kosten: €10,00

Materialen: alle benodigde materialen zijn aanwezig, je hoeft niets mee te nemen.


Wat is een gel printing plate?

Een gel printing plate is een siliconen plaat waarmee je monoprints kunt afdrukken zonder de hulp van een drukpers. Je rolt de plaat in met acrylverf of (stempel)inkt. Vervolgens kun je die laag verf bewerken met stencils of stempels. Daarna leg je een vel papier (of stof) op de Gelli plate en breng je de verf op de plate over op het papier.

Voor wie?

Heb je nog nooit met een Gelli Arts® gel printing plate gewerkt of vraag je je af of het wat voor je is? Ben je nieuwsgierig naar hoe je monoprints in je planner kunt verwerken? Kom dan zeker naar de workshop! Monoprinten met een gel printing plate is heel erg leuk om te doen en ontzettend verslavend!!!

Over Marsha

Marsha is een van de lead brand ambassadors voor Gelli Arts® gel printing plates. Ze maakt (video) tutorials, geeft workshops en schrijft een column voor de StencilGirl® Products blog. Ze maakt deel uit van Birgit Koopsens 'Mixed Media Art Crew' en Nathalie Kalbachs 'Creative Squad'.

Haar passies zijn grafiek en mixed media art journaling, maar ze draait haar hand ook niet om voor een haakwerkje, porselein schilderen, sieraden maken of een kinderknutsel.

Marsha is een bullet journaler en gebruikt al haar andere planners voor art journaling en memory keeping.

Website: https://marshavalk.com

Instagram: https://instagram.com/marshavalk

YouTube: https://www.youtube.com/marshavalk

Facebook: https://www.facebook.com/marshavalkpage