WORKSHOPS MARLEENTEKENT

28-08-2019

Wil jij leren handletteren? Pak je kans tijdens Passion for Planners!

Doe mee met de workshops van MarleenTekent en leer hou je die mooie letters zelf maakt en waar je nou op moet letten bij het tekenen van banners...

Op vrijdag, zaterdag én zondag kun je van 11:00 tot 12:30 uur een workshop 'Basis handletteren' volgen. Dan leer je de beginselen van het handletteren. Met tips en trics én het bijbehorende materialenpakketje kun je meteen aan de slag en je zult zien dat je jezelf uiteindelijk verrast met het resultaat.
Ook op vrijdag, zaterdag en zondag van 14:00 - 15:30 uur geeft MarleenTekent een workshop 'Initiaal ontwerpen'. In deze workshop gaan we meer in op de vorm van letters en hoe je daar mee kunt spelen. Ook hier hoort een goed gevuld materialenpakketje bij waarmee je uiteindelijk jouw eigen initiaal ontwerpt.
Deelnemen aan een van de workshops kost € 17,50, inclusief materiaal.

Wil je zeker zijn van een plekje aan de workshop tafel? Aanmelden kan nu al. Mail naar marleentekent@gmail.com om je plekje te reserveren.

Wie zit er achter MarleenTekent? Dat is Marleen Huurman, grafisch ontwerpster met liefde voor letters én voor tekenen. Dan is handletteren dus de perfecte combinatie. Marleen geeft haar liefde voor handletteren graag aan jou door met haar workshops. Kijk ook eens op instagram @marleentekent voor meer inspiratie.