Gaby & Jeroen van Sandijk 

08-02-2019

Hoe het planner virus bij ons begon: Ik kwam volledig afgekeurd thuis te zitten door een operatie aan mijn nek. Ik verveelde me, ben niet het type om niks te doen dus zat veel online. Door de nieuwsgierigheid wat nu washi was dat ik in een artikel las op instagram, kwam ik uit op Dutch planners en de wereld van planners.

Door het delen van foto's in de groep en op Instagram van mijn planner en decoraties, kreeg ik steeds meer vraag of ik dat ook voor andere ook wilde maken. Zo kwam ik er achter dat er in Nederland niet veel was op het gebied van Planners. Ik ben begonnen met inserts te ontwerpen en verkopen en daarna volgende er steeds meer. En kon ik toen ik beurzen ging draaien het niet meer alleen aan. En zo begon bij mijn man "Jeroen"  het virus ook te kriebelen. We verkopen inmiddels onze eigen lijn planners, etui's, traveler's notebooks, inserts, scrappapier, dividers, stickers, die cuts en washi tape. Op naar meer!

We staan op diverse beurzen en events in binnen- en buitenland om zo onze klanten ook in real life te kunnen voorzien en uiteraard te ontmoeten.