Femke kokke

06-02-2019

We hebben Charlene gevraagd om zich ook even voor te stellen omdat zij en Femke onze flyer hebben ontworpen en daarmee ook een stukje van de uitstraling van de site.

In 2004 ontdekte ik het Scrappen/Scrapbooking en ik was meteen verkocht! Inmiddels dus al bijna 15 jaar mijn grote hobby, passie en sinds 2/3 jaar zelfs mijn werk. Ik geniet van elk project dat ik maak. Of dit nu een Scrapbook, Art Journal of Planner pagina is. Ik vind het allemaal leuk! Mijn stijl is herkenbaar door het gebruik van Mixed Media en dat is ook waar is het aller gelukkigst van wordt. Verf, inkt, stempels, noem het maar op! Tevens het gene waar ik (online) workshops in geef. Inmiddels zit ik in verschillende designteams zoals dat van Document Life Stories, de Hip Kit Club, Birgit Koopsen en Elizabeth Craft Designs.

Die allemaal prachtige producten maken en waar ik graag mee samenwerk. Sinds oktober 2018 heb ik ook zelf wat uitgebracht, namelijk mijn eigen stempelsets: onder de naam Masterpiece Clearstamps. Meer informatie hierover kun je vinden op mijn website femkekokke.nl. Tijdens de Passion for Planners kun je bij mij lekker komen kliederen, want ook dan ga ik natuurlijk aan de slag met Mixed Media. En uiteraard neem ik mijn stempels mee, dus deze kun je mooi komen bewonderen en uitproberen. Ik hoop je 6, 7 of 8 september te zien!