Charlene van der Vorst

06-02-2019

We hebben Charlene gevraagd om zich ook even voor te stellen omdat zij en Femke onze flyer hebben ontworpen en daarmee ook een stukje van de uitstraling van de site.

Op 12 maart 2016 volgde ik een workshop bullet journaling en daar is het allemaal begonnen. Nou ja, niet helemaal natuurlijk. Mijn liefde voor papier, boekjes en tekenen was in mijn kinderjaren al volop aanwezig. Eigenlijk ben ik altijd wel creatief bezig geweest (kaarten maken, stempelen, schilderen enz. enz.).
Maar even terug naar de bullet journal workshop op 12 maart 2016. Daar maakte ik namelijk ook kennis met travelers notebooks en ik werd per direct verliefd op dit systeem. Ik begon met het bijhouden van een bullet journal voor mijn afspraken. Natuurlijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan en al snel werden de pagina's voorzien van kleur. Ook werden er foto's en tekeningen toegevoegd en zo ging ik over naar de creatieve manier van journaling waar ik nu mee bezig ben.
We zijn nu (pas) 3 jaar en veel gevulde journals verder en inmiddels geeft ik zelf workshops, probeer ik mensen online te inspireren hun journal te vullen en ben ik designteam lid bij Elizabeth Craft Designs. Voor Elizabeth Craft Designs heb ik ook stempelsets mogen ontwerpen en daar ben ik natuurlijk ontzettend trots op! 
Ik hoop je tijdens Passion For Planners te mogen ontmoeten. Het beloofd een fantastisch event te worden!